Dinsdag
Door: jelle Steenbeek
Blijf op de hoogte en volg Jelle
16 Maart 2010 | Sri Lanka, Colombo
Ontbijt vervolgens met als gerecht
papaya, mango banaan en ananas.
Sinhalese kofie en scrambled egg
aan een terrasje aan de indische oceaan waar ik vervolgens wat verkoeling vind.
Morgen denk ik verder te reizen.
Het was een mooie relaxte plek hier.
een dromerige plek maar soms weer die vervelende dromen.
Maar dan vergelijk ik mijn droom werkelijkheid met jullie werkelijke werkelijkheid. en dan begrijp ik mijn kerkelijkheid (sorry het rijmde)
groetjes Jelle
16 Maart 2010 - 09:23
Wim Veenman:
Hoi Jelle,
Je bent alweer bijna 4 weken onderweg. Ongelooflijk, ikzelf ben nooit langer dan 3 weken op pad geweest. Zo te lezen houd je het allemaal lekker rustig. Heel verstandig. Je hebt de tijd....
Ik zie je daar in gedachte al zitten: lekker, zo'n ontbijt aan de Indische Oceaan. En nog heel gezond ook.
Heb je al foto's ge-upload? Of kan dat niet? Ben heel nieuwsgierig hoe het er allemaal uitziet, daar op die dromerige plek.
Het duurt nogwel even voordat jouw subtiele (en meedogenloze) pianoklanken zich door de toren zullen verspreiden, maar toch meld ik het maar even: de torenkamer is weer open en zowaar scheen vorige week de zon in Nederland. Ik heb er dus met veel plezier en een voorzichtig lentegevoel les gegeven. Zelfs even met het raam open!!
Geniet verder, Jelle.
En dromen op vakantie zijn altijd geoorloofd.
Hartelijke Groeten,
Wim Veenman.
16 Maart 2010 - 12:39
Marjan:
ha Jelle, klinkt "himmlisch". heb je een goed boek om te lezen?
liefs -
16 Maart 2010 - 21:30
Gradus:
Volgens mij zit je dit allemaal in Bussum te verzinnen.Al die mooie stranden ik geloof er niks van. En wij maar jaloers zijn.Zet fotos op je mail,of ik lees je mooie verhaaltjes niet meer.Je neef. -
20 Maart 2010 - 19:12
Egbertien:
ben hier bij wieger met hugo zijn bij fam langs geweest morgen is lieneke jarig jelle veel plezier degroeten van je grote zus en je zwager doeg